Professionel pelspleje af hund

Trænger din hund til at blive vasket?

Trænger din hund til at komme i bad, men har du ikke faciliteterne til en hundevask derhjemme, eller kunne du bare godt tænke dig at slippe for pjaskeriet? Så tag gerne din hund forbi min salon Kalvø Hundesalon.

Her tilbyder jeg både hundevask og føntørring af alle typer hunderacer og alle størrelser hunde. Salonen er beliggende i Rødekro og er derfor let tilgængelig for dig, der for eksempel kommer fra Aabenraa, Sønderborg eller et andet sted i nærheden.

Vask med neutral og allergivenlig shampoo med eller uden duft

Jeg tilbyder hundevask med en neutral og allergivenlig shampoo, og der er både mulighed for at vælge med eller uden duft. Hvis du gerne vil have, at din hund bliver vasket i en bestemt shampoo, så kan dette også sagtens lade sig gøre. Du skal bare medbringe den, når du kommer forbi med hunden, også sørger jeg for den rette pelspleje af din hund.

Du bedes ligeledes informere mig om det, hvis der er noget shampoo, som din hund ikke kan tåle. Det gælder også for godbidder.

Samlet pakke med hundevask og rette pelspleje af din hund

Du har både mulighed for at vælge hundevask som en særskilt ydelse eller som en del af en samlet pakke. Den samlede pakke består af:

  • Pelspleje af hund
  • Hundeklipning
  • Hundenegleklipning
  • Rensning af ører

Ved at vælge den samlede pakke slipper du for selv at klippe neglene og rense ører på din hund, ligesom du også kan sikre dig, at din hund får en flot klipning – uden at du behøver at tage af sted til salonen af flere omgange.

Du kan finde en pris på hundevask af lige netop din hund ved at klikke her. Her vil du også kunne finde mine priser på den samlede pakke samt mine tillægsydelser.

En behandling tager typisk 1-2 timer, så husk at lufte hunden inden. Husk derudover også gerne snor og halsbånd. Derudover må du gerne informere mig om, hvis der er noget, jeg skal være opmærksom på vedrørende din hund.

Kontakt mig og bestil tidtil pelspleje af din hund

Ønsker du at høre om hundevask, pelspleje af din hund eller noget helt tredje, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg står altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt, så din hund kan få den rette behandling. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld formularen og jeg vender tillbage
​inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

check-mark  Kvalitet til fair priser

check-mark  Mulighed for faste aftaler

check-mark  Gratis pandehårsklip til stamkunder

Kundeudtalelser

​Det siger mine kunder

Anja Stentoft Jels

​​"De bedste anbefalinger til Gitta der gennem flere år har klippet
​mine to hunde.
Hundene har stor tillid til hende, og hun håndterer dem så kærligt og klipper dem så fint!"

Nick Jørgensen

Super dygtig og kompetent hundefrisør, der er super god til dyr, absolut et besøg værd.

Annette Zakaria Rødding

"​​Mange tak til Gitta og Kalvø Hundesalon, for det store arbejde, at gøre en meget snavset og langhåret Shih tzu Mia fin igen, Gitta har en engels tålmodighed, og er meget omhyggelig med sit arbejde- Kan kun anbefales herfra ! Vi kommer snart igen. Jeg og Mia er meget sarte når vi vælge hundeklipper, men besøget i dag var supergodt."

Hans Caspersen

​​Jeg fik klippet min lille Havaneser i "Byen" for første gang. Jeg valgte Kalvø Hundesalon på anbefaling af en anden hundefrisør. Jeg blev meget tilfreds med resultatet. Jeg fik en god orientering om hvordan vask, klipning og klipning af negle var gået. Og kunne se at min hund var glad og tryg ved stedet og kan kun anbefale stedet.

Følg Kalvø Hundesalon på Facebook

Følg med i hvad der sker på Kalvø Hundesalon via min Facebookside, hvor jeg blandt andet deler de flotte forandringer via før og efter billeder af hundene som jeg klipper.

Har du en oplevelse du gerne vil dele?​

Gå ind på Kalvø Hundesalon på Facebook og giv mig din anmeldelse.

Kalvø Hundesalon

CVR: 43456326

Åbningstider

Der vil også være mulighed for at aftale en tid udenfor normal åbningstid. 

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

07.00 - 17.00

07.00 - 17.00

07.00 - 17.00

07.00 - 17.00

07.00 - 17.00

08.00 - 12.00

Kontakt mig

Kalvøvej 9, 6230 Rødekro

​​Klik her for rutevejledning

​Telefon:

23 81 60 86

E-mail:

kontakt@kalvo-hundesalon.dk​

I salonen kan du betale med
kontant eller mobilepay.