Hundeklip af alle hunderacer​

Er det blevet tid til en klipning af din hund?

Trænger din hund til en klipning? Nogle hunderacer kræver mere pleje og pasning af pelsen end andre. Har du for eksempel en kongepuddel eller en mindre hund som for eksempel en puddel, chihuahua, Yorkshire terrier eller en bomuldshund, så vil den oftest skulle klippes ca. fire gange om året.

Hos Kalvø Hundesalon tilbyder jeg hundeklip til en skarp pris. Jeg udfører hundeklip på alle typer hunderacer samt både store som små hunde. Jeg har stor erfaring som hundefrisør, og jeg sørger for, at din hund får en god behandling i min salon.

Min salon er beliggende i Rødekro, og jeg har derfor særligt mange kunder fra lokalområdet samt Sønderborg, Aabenraa og omegn.

Samlet pakke bestående af hundeklip, vask, negleklip og ørerens

Jeg tilbyder både klipning af hund som en særskilt ydelse og som en del af en samlet pakke. At vælge den samlede pakke kan være en stor fordel, idet din hund kan få passet og plejet både pels, negle og ører i samme omgang. Den samlede pakke består af:

Du kan finde en komplet oversigt over mine priser og de forskellige behandlinger, jeg tilbyder, ved at klikke her.

Huskeliste og gode råd inden et besøg i min salon

Når du ankommer til salonen, aftaler vi altid, hvordan du gerne vil have din hund klippet. Hvis der er nogle særlige forhold, jeg skal tage højde for, bedes du gøre mig opmærksom på det her. Det kan for eksempel være, hvis der er noget, som hunden ikke kan tåle, herunder godbidder, shampoo og lignende, hvis din hund er i løbetid, eller hvis den bider.

Herudover opfordrer jeg dig til at huske både halsbånd og snor, eventuelt sele, inden hundeklip. Ofte er der flere hunde i salonen på samme tid, og det kan blive nødvendigt at sætte dem hver for sig.

En behandling tager typisk 1-2 timer, og jeg anbefaler derfor, at du sørger for at give din hund en god luftetur inden.

Hvis du står med en hvalp, der mangler klip, så tilbyder jeg også hvalpeklip.

Kontakt mig og hør mere om hundeklip

Vil du høre mere om hvordan er klipning af hund foregår, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg står altid klar til at vejlede og rådgive bedst muligt, så din hund kan lige den behandling du ønsker.

Følg Kalvø Hundesalon på Facebook

Følg med i hvad der sker på Kalvø Hundesalon via min Facebookside, hvor jeg blandt andet deler de flotte forandringer via før og efter billeder af hundene som jeg klipper.

Har du en oplevelse du gerne vil dele?

Gå ind på Kalvø Hundesalon på Facebook og giv mig din anmeldelse.

(+45) 23 81 60 86
Send mail
Facebook