Trimning af hund af alle hundestørrelser og -racer

Hundetrimning med maskine og trimmersaks

Hos Kalvø Hundesalon har du mulighed for at få trimmet din hund, hvis den trænger til en studsning. Jeg tilbyder ikke traditionel hårtrimning, men udfører trimning af hund med maskine og trimmersaks. Jeg kan tilbyde hundetrimning af alle racer og alle hundestørrelser.

Trimningen foregår i min salon i Rødekro, som har en god beliggenhed, uanset om du kommer fra lokalområdet, Aabenraa, Sønderborg eller omegn.

Jeg tilbyder også trimning af hund som en del af en samlet pakke

Når du vælger min salon, har du både mulighed for at vælge trimning af hund som en særskilt ydelse eller som en del af min samlede pakke. Jeg tilbyder en samlet plejepakke til hunde, som dækker over:

  • Hundevask og føntørring
  • Hundeklip og trimning af hund
  • Hundenegleklipning
  • Rensning af ørerne

Hvis du vælger min samlede pakkeløsning, slipper du for selv at skulle stå for klipningen af pelsen og neglene, ligesom din hund får renset ører. Samtidig behøver din hund ikke at skulle af sted til plejebehandlinger af flere forskellige omgange, men det hele kan i stedet for klares på én gang.

Du kan finde en oversigt over alle mine priser her. Ud for hver enkelt hundestørrelse kan du finde en pris på de forskellige ydelser, jeg tilbyder, herunder også den samlede pakke.

3 gode huskeråd inden besøget

Der er et par ting, jeg gerne vil bede dig om at huske, inden du besøger min salon. Det er:

  1. Husk at lufte din hund grundigt inden behandlingen
  2. Husk at medbringe snor, halsbånd og eventuelt sele
  3. Husk at informere om, hvis der er noget jeg skal være særligt opmærksom på – for eksempel godbidder hunden ikke kan tåle, hvis hunden bider eller er i løbetid.

Har du en hvalp, så husk at jeg også tilbyder hvalpeklip.

Jeg fraråder desuden altid, at ejeren er med til behandlingen, uanset om der blot er tale om trimning af hund eller den samlede pakke. Det er hunden, der skal være i fokus, og jeg vil gerne have, at hunden holder 100 % fokus på mig, når den skal til behandling.

Følg Kalvø Hundesalon på Facebook

Følg med i hvad der sker på Kalvø Hundesalon via min Facebookside, hvor jeg blandt andet deler de flotte forandringer via før og efter billeder af hundene som jeg klipper.

Har du en oplevelse du gerne vil dele?

Gå ind på Kalvø Hundesalon på Facebook og giv mig din anmeldelse.

(+45) 23 81 60 86
Send mail
Facebook