Hvalpeklip tilbydes ​i trygge omgivelser

Skal din hvalp klippes for første gang?

Er det blevet tid til, at din hundehvalp skal have sin første klipning? Så tag den forbi min salon, Kalvø Hundesalon, i Rødekro. Her tilbyder jeg hvalpeklip i trygge og rare omgivelser med fokus på at sikre den bedste oplevelse for din hvalp. Mine kunder kommer ofte fra lokalområdet samt fra både Aabenraa, Sønderborg og flere andre omkringliggende områder.

Jeg har fokus på din hvalps tryghed

Det er utroligt vigtigt for mig, at din hvalp er tryg ved at blive klippet hos mig. Jeg sørger derfor for stille og roligt at føre din hvalp ind i behandlingen, så den bliver tryg. Jeg leger blandt andet lidt med den i starten for at få den til at slappe af, inden den skal klippes.

Vælg en samlet pakke med klipning, vask, ørerens og negleklip

Hos mig har du enten mulighed for at for at vælge hvalpeklip som en særskilt ydelse, men du kan også forkæle din hvalp med en samlet pakke, så den slipper for at skulle af sted af flere omgange. Den samlede pakke består af:

  • Hvalpeklip
  • Vask og føn
  • Negleklipning
  • Rensning af ører

Kontakt mig og bestil hvalpeklip eller få svar på dine spørgsmål

Kunne du tænke dig at bestille en tid til hvalpeklip i min salon, så er du altid mere end velkommen til at kontakte mig. Det gælder selvfølgelig også, hvis du kunne tænke dig at høre mere om behandlingen, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Jeg tilbyder klipning af din hvalp til rimelige priser, og du kan med fordel indgå en fast aftale med mig. Til stamkunder tilbyder jeg altid gratis pandehårsklip.

Jeg lægger stor vægt på din hvalps tryghed, så klipningen bliver en god oplevelse – både for dig og ikke mindst for din hvalp. Du kan enten vælge klipningen som en selvstændig behandling, men jeg tilbyder også både at vaske hunden, klippe negle og rense ørerne i form af en samlet pakke.

Følg Kalvø Hundesalon på Facebook

Følg med i hvad der sker på Kalvø Hundesalon via min Facebookside, hvor jeg blandt andet deler de flotte forandringer via før og efter billeder af hundene som jeg klipper.

Har du en oplevelse du gerne vil dele?

Gå ind på Kalvø Hundesalon på Facebook og giv mig din anmeldelse.

(+45) 23 81 60 86
Send mail
Facebook